За нас

      В последните години светът на интериора се е превърнал в една от най-динамичните сфери на дизайна. Независимо дали говорим за интериор за офис, търговски площи, или за дома, печатът прави това, което никоя друга техника не би могла.

      Внасяйки завладяващи дизайнерски решения, той обогатява облика на всяка среда и поставя последния щрих в изграждането на една уникална визия.

      Ние знаем, колко обичате кухнята си, и колко е важно всеки детайл в нея да отговаря на вашето настроение. Също така знаем, че всеки иска да добави нотка на свежест и уникалност в интериора си.

      Picture.bg e масив с изображения, събрани в помощ на дизайнери, проектанти, производители на мебели и крайни клиенти. Тук може да изберете стъклото за гръб на вашият кухненски плот. Разделите ще ви улеснят в търсенето по теми.

      Всички изборажения отговарят на изискванията за проектиране, изготвени са в пропорция 1:5, което позволява разполагането им в пана с размери до 60х300 см, а резолюцията от 150 dpi предполага високо качество на отпечатъка. В допълнение, част от изображението може да бъде използвано за разнообразяване на кухненското пространство - отпечатване на вртатички, витражи, картини и др.

      Харесайте едно или няколко изображения, добавете в кошничката и изпратете на вашият дизайнер. Това е всичко, което си иска от вас, ние ще се погрижим за отпечатването на вашата уникална визия.